Så blev klubmesterskabet endeligt afsluttet. Væk var alle nymodens sjove regler som ingen net-serv, no-add eller matchtiebreak, Finalerne blev afgjort helt gammeldags med tre fulde sæt og tiebreak ved 6-6.

Det gjorde, at nogle kampe blev meget lange og ikke kun skulle afgøres på teknikken, kondien skulle også være i orden.

Første tre-sætter var i HD B, hvor Morten og Bo tog de regerende mestre Jonas og Arne på sengen og vandt første sæt 6-4, men defter tog Jonas og Arne fat og vandt andet 6-4. Derpå var det som om, at fejlene kom fra udfordrenes side og Jonas og Arne tog 3. sæt lidt nemmere med 6-3.

Næste tre-sætter blev spillet af de gode gamle solide spillere. Per Thye og Torben Nielsen. i HS 60+. Thye startede som sikkerheden selv og vandt første sæt 6-1. Men det var ikke uden omkostninger, der var mange og lange dueller. I andet sæt havde Torben fået fuld fart på bentøjet og duellerne blev længere og længere. Der blev ikke slået mange vindere, så der skulle arbejdes for hvert point. Til sidst kunne Torben dog hive andet sæt med 7-6. Tredie sæt var en tro kopi af andet sæt, den ene så mere træt ud end den anden – men Thye tog sejren med tredie sæt i 7-5.

Tredie og sidste tre-sætter var i DS B. Mia “HardHitter” Bodholdt mod Helle Michaelsen. Selv om den startede før jeg skulle spille og sluttede efter jeg havde spillet, nåede jeg desværre ikke at følge denne kamp særligt meget, men Mia tog sejren med 3-6, 6-3, 6-4. De syntes åbenbart at det var sjovt at spille tennis, så de spillede i 2+ timer, heldigvis på den bane der var reserveret i længst tid.

Hermed en tak til deltagerne i dette års indendørs mesterskab. Ris, ros eller andre forslag kan sendes til aktivitetsudvalget. Har man lyst til at arrangere klubmesterskab (eller en anden turnering) så sig til, nye ideer er altid velkomne.

Her finder du siden med alle kampe og resultater.

På udvalgets vegne
Steen Lindegaard

Herunder er der billeder fra mesterskaberne: