Dame 1

Dame 1 mødte søndag Kløvermarken i 1.division. Vi stillede med Anja Kostecki, Mille Elsborg og Alina Essaulova. Det blev en god dag på kampbanen, og vi vandt alle tre singler i 2.sæt. På trods af kraftig vind og deraf svære forhold holdt vi hovedet koldt, og spillede en solid gang tennis. I doublen kom Anja og Mille lidt tungt fra start og kom bagud 3-0. Men herefter så de sig ikke tilbage, og vandt de næste 12 partier.

Dermed en sikker 4-0 sejr til RTK og en god start på sæsonen.

Dame 2

Der var i Sjællandsserien lagt op til revanche mod Holte 2, som indendørs ”stjal” oprykningen til 2.division fra os. Klar til at levere revanchen var Katarina Elkjær og Ditte Jørgensen. Fejlen fra indendørs blev sat effektivt på plads med en 3-0 sejr. Katrina fightede en god sejr hjem i 1.singlen. Ditte vandt 2.singlen uden slinger valsen, og i doublen blev der leveret stærkt netspil med en aggressivitet der er sjældent set i damedouble.

Dame 3

På hjemmebane blev sæsonen for 3.holdet for damer åbnet med et besøg af Faxe. Tilskuerne blev her snydt hvis ikke de var klar til tiden. Efter 50 minutter begyndte Sanne og Thao synkront at feje banerne med to sikre sejre under bæltet. Efter en lidt mad og et hvil stod den på double og efter samlet 1 time og 50 minutter kunne Faxes hold begynde turen hjem med et 3-0 nederlag.

Herre 1

Hos herrerne var 1.holdet på en formodet svær opgave, på udebane mod Virum 2. Opgaven blev heldigvis ikke så svær som ventet, og et afbudsramt hjemmehold havde ikke meget at stille op mod vores hold som mødte op i stærkeste opstilling. Det blev til sejre i alle fire singler til Kim Sverbæk, Martin Belan, Mohammad Gavanchi og Jeff Sørensen. I doublerne fortsatte Kim og Mohammed stilen med en sejr, mens det desværre blev til dagens eneste nederlag til Martin og Jeff (Weekendens eneste seniornederlag).

5-1 og en god start på holdkampssæsonen.

Herre 2

På udebane mod Bagsværd åbnede et RTK 2 hold bestående af Magnus Thelin, Valdemar Lucas, Søren Jessen og Leander Rudolf sæsonen med en 6-0 sejr. Der var at bedømme på holdkaptajnens udsagn klasseforskel. Men sæsonen kom i gang, og holdet fik samlet kamptræning og selvtillid inden næste runde lørdag.

Herre 3

Der var på Dronning Sofies Vej lagt op til lokalopgør, da et 3.hold bestående af Jakob Holmegaard, Thor Sørensen, Mikkel Stigaard og Simon Berthelsen tog imod Hvalsø. Alle 4 leverede solide indsatser, og det stod 4-0 efter singlerne. I doublerne spillede Jakob og Simon 1. double og Thor og Mikkel 2.double. Igen var der ikke meget slinger i valsen, og da disse blev vundet sikkert, starter holdet sæsonen med en 6-0 sejr, og dermed seks rare point til kontoen.