Næsten hver søndag kl. 19 i Darup er der nu tilbud om at komme ud og spille single. Det er Steen Lindegaard, der er initiativtager til denne nye aktivitet, der er beregnet på at få flere til at komme ud og spille single og til at lære hinanden at kende.

Der er tilmelding via bookingsystemet.

Til at starte med har Steen lavet to kategorier, stærke og øvede. Der er ikke længere en opdeling i kvinder og mænd, så alle er velkomne. Folk bliver så sat sammen af Steen eller andre, der i løbet af sommeren kommer til at hjælpe ham med at få Singletennis op at køre.

Der er maksimalt plads til 12 hver gang og der aflyses, hvis der senest onsdag aften ikke er mindst seks tilmeldte.

På billedet spiller Jesper på minitennisbane med skumbold. Men Singletennis er altså på fuld bane med almindelige bolde.

Herunder kan du se mere om Singletennis – der er informationer hentet fra siden “Motionistturneringer”, som du finder i menuen “Voksne – Aktiviteter”.

 

Motionistturneringer

Målgruppe: Alle kategorier af motionister fra begyndere til meget stærke – med mindre andet er angivet

En motionistturnering er som regel et arrangement, hvor du kommer til at spille doublekampe med samme eller forskellige makkere. Kampene varer normalt ca. 30 minutter – og hele arrangementet tager 2-3 timer. Der er ofte præmier til vinderne.

Konceptet er dog forskelligt fra gang til gang, så du skal læse mere under det enkelte arrangement, når tilmelding bliver åben.

Følg med under nyheder for at se aktuelle turneringer.

Har du selv lyst til at arrangere en motionistturnering, så kontakt RTK’s aktivitetsansvarlige.