Så er Steen Lindegaard på banen med et nyt koncept, der bliver sat på prøve. Han kalder det “Dåseskjul – speeddating for herrer”, og tanken er, at det er her ikke helt nye men heller ikke superaktive herrespillere mødes for at spille single og for at lære andre RTK’ere at kende, så man prøver at spille mod nogle nye bekendtskaber.

Målgruppen er primært motionister, som har spillet min. 2-3 år, niveau som mellem/stærk motionist. Der er individuel tilmelding – i princippet først til mølle, men medlemmer som har været i klubben i mindre end fem år har fortrinsret til de fire første pladser. Der er plads til max. 8 personer.

Det foregår søndag den 11. februar kl. 16.55-19 med efterfølgende servering af øl og sandwiches.

Her kan du læse mere om “Dåseskjul – speeddating for herrer” – og tilmelde dig.