Blandt stærke spillere har der ikke været interesse for at spille Singletennis søndag aften. Denne aktivitet stopper derfor nu. Jeg formoder, det skyldes at stærke spillere allerede har et etableret kontaktnet, og derfor ikke har noget behov for at mødes søndag aften. Vi forsætter med Singletennis for øvede spillere, næste gang er 17. juni 19-21. Tilmelding foregår via bookingsystemet – Se under “Aktiviteter”, når du er logget ind. Stærke spillere er selvfølgelig også velkomne her, men niveauet vil være blandet.

Singletennis for øvede fortsætter sommeren igennem, hvis interessen er til det. For at prøve at øge interessen rykker vi fra juli spilletidspunktet frem til søndag formiddag kl. 9-11. Der vil ikke blive afholdt Singletennis i de uger, hvor der er Søndagstennis, så sommeren igennem er der altså en aktivitet for “ikke-stærke” næsten hver søndag. Hold øje med datoerne i kalenderen på forsiden.

Hvis interessen holder ved hele sæsonen, så er der nu Singletennis for øvede på følgende søndage:

  • 17. juni
  • 15. juli
  • 29. juli
  • 12. august
  • 26. august
  • 23. september

Alle dage kl. 9-11 i Darup – undtagen 17. juni, hvor det er kl. 19-21 i Darup.

Hvis interessen viser sig for lille, så kan det dog være, at Singletennis bliver aflyst igen. Der skal være mindst seks deltagere onsdag aften – ellers bliver det aflyst.

Her er siden med information om Singletennis, hvor der er direkte link til tilmelding til alle spilledatoer.

Mvh.

Steen Lindegaard
Aktivitetsudvalget