RTK’s nye bestyrelsesmedlem med ansvar for motionister og aktiviteter, Steen Lindegaard, har i sommer sat et nyt initiativ i søen for at sikre, at alle har nogen at spille med. Også dem, der endnu ikke et med i et stort netværk. Det er næsten hver søndag aften kl. 19-21 i Darup – for to forskellige grupper, henholdsvis stærke og øvede. Og både kvinder og mænd er velkomne.

Men initiativet er ikke kommet godt fra start. Der har været meget få tilmeldinger, og senest er singletennis for stærke på søndag den 27. maj blevet aflyst, da der kun var tre tilmeldinger.

Så spørgsmålet er: Er der ingen interesse for initiativet eller er det bare ikke gået op for alle, at her er en rigtig god mulighed for at spille single med andre end man normalt spiller med?

Nu prøver vi at gøre ekstra reklame for de to næste omgange med singletennis, og så tester vi interessen. Er den for lav, så må singletennis desværre dø igen.

Den næste dato er:

• Søndag den 17. juni kl. 19-21 for øvede

Der er plads til 12 hver gang – og der aflyses, hvis der ikke er mindst seks tilmeldte senest onsdag aften før.

Her kan du se siden med mere information og tilmelding, der foregår via bookingsystemet.

Har du input til konceptet, begrundelse, hvorfor du ikke deltager eller lignende, så skriv til Steen Lindegaard på aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk.