Ved afslutningen på sommerens sjællandsmesterskaber i søndags, stod 5 RTK-spillere klar til kamp. Dette kastede 1 guldmedalje og 4 sølvmedaljer af sig. Dertil kommer en række semifinalister og dermed 6 bronzevindere.

Guldvindere:
I +50 rækken havde Kurt Jensen spillet sig frem til finalen. Her mødte han en stærk og hårdtslående spiller. Dette gjorde, at kampen absolut ikke blev problemfri, men da de nående til den afgørende matchtiebreak, viste Kurt at han var den klogeste spiller, og tog guldet med hjem til RTK, for gud ved hvilken gang.

Sølvvindere:
Til finalestævnet var udover Kurt RTK deltagelse ved Jeff Sørensen i U18 herresingle kategori 1, Alina Essaulova i U18 damesingle kategori 1 og Leander Rudolf og Valdemar Lucas i herredouble A.

Tættest på sejren var Alina, som efter en flot kamp måtte se sig besejret med 10-8 i den afgørende matchtiebreak.

Bronzdvindere:
Udover de ovenstående spillere, har en lang række af RTK´ere sikret sig bronzemedaljer. Phi Vo i U10 herresingle kategori 1.(se billedet nednefor), Sophia Horne Bang i U12 damesingle Kategori 3, Isil Yourttas i U12 damesingle kategori 1, Carl Toft i herresingle +70, Pernille Grønmark i damesingle A, Ditte Jørgensen og Pernille Grønmark i damedouble mesterrækken,

Tillykke til jer alle med de flotte resultater. (Skulle jeg have glemt nogle, så giv endelig lyd så bliver dette rettet)

Phi bronze til SM 2015 u10