Team Holbæk-Roskildes U14-piger gentog bedriften fra sidste år og vandt i weekenden gulf til Sjællandsmesterskaberne i Farum. Modstanderne var velspillende piger fra Øresund, som i semifinalen lørdag havde slået HIK på flest vundne partier.

Finalen i dag blev næsten lige så tæt og endte 3-3. Udslagsgivende blev to vundne sæt mere samt at Julie og Amalie med 10 vundne partier i træk vendte 2-4 til sejr på 6-4 6-0 i første-doublen.

Begge havde forinden vundet deres singler. Stor tak til arrangørerne i Farum for et godt slutspil og stort tillykke til jer piger Amalie, Nicolina, Freja, Cecilie, Iben og Julie, som har spillet kampe i sæsonen og til holdkaptajnen Casper, som har taget hånd om holdet.

Iben lavede i øvrigt et flot comeback i sin single. Efter at have været bagud 0-3 i andet sæt, fightede hun sig tilbage og vandt andet sæt. Da kampen endte 3-3, var det sæt udslagsgivende til at skabe lidt mere selvtillid og lidt mindre pres inden doublerne. Hun tabte desværre 8-10 i match tie breaken, men efter at have været bagud 4-9 viste hun god moral til det sidste. Iben og Nicolina tabte også først doublen i match tie break og dermed var sejren i hus.

Carsten Højerslev, klubchef i Holbæk