Alle nuværende indehavere af faste kontrakttimer i RTK-hallen om vinteren skal inden 14. april (dagen efter påske) give besked, om de ønsker at fortsætte med deres timer i næste indendørssæson. Bestyrelsen har besluttet, at alle kan fortsætte med de nuværende timer, hvis de ønsker det – men bestyrelsen hører også meget gerne, hvis nye, der ikke er involveret i en fast time, gerne vil have sådan en.

Aktuelt er der en time ledig mandag eller torsdag aften kl. 21-22 samt enkelte tider om morgenen kl. 7-8 og 8-9 mandag – lørdag, men der kan komme flere ledige tider, hvis nogle af de nuværende kontraktindehavere melder fra. Det er dog altid muligt at komme til at stå på ventelisten – så kommer man først i køen, når nye tider bliver udbudt.

Her kan du læse mere om kontrakttimerne.

Bemærk, at bestyrelsen har besluttet at fortsætte ordningen med, at alle, der har kontrakttimer mellem kl. 18 og 21 mandag-torsdag får aflyst to tider i løbet af sæsonen – så der bliver frigjort flere fritegningstimer.

Og til sidst en efterlysning af en herrespiller. Det er et hold, der spiller tirsdag kl. 20-22, der har mistet en spiller og som gerne vil op på at være seks på holdet igen. Man skifter så til at spille fire ad gangen og der er plads til afbud. Holdet består af to “unge” på ca. 55 og tre andre, der mellem 67 og 77 år. De har spillet i mange år og er blandet styrke. Den ene spiller Tirsdagstennis om sommeren og vurderer, at de tre på holdet er på midterniveau på Tirsdagstennis og de to i toppen.

“Vi er et venligt og socialt hold, der holder doublespillets første regel i hævd: ”Ros din makker”,” lyder det fra Erik Lundtang Petersen, der gerne tager imod henvendelser fra RTK-medlemmer, der godt vil være en del af dette faste tirsdagshold.

Skriv til Erik på erlu@dtu.dk.