Begynderudvalget for voksne er i fuld gang med at planlægge årets majkampagne, hvor RTK igen tager godt imod en forhåbentlig stor flok voksne, som gerne vil prøve at spille tennis.

De nye får igen en måneds introduktion, hvorefter de træffer beslutning, om de har lyst til at blive i RTK. De seneste år har vi haft en meget stor procentdel, der efterfølgende har meldt sig ind i klubben. Det skyldes det gode planlægningsarbejde, men ikke mindst de mange igangsættere og hjælpere fra klubben, der med smittende humør har taget imod de nye hver søndag i maj.

Også i år får begynderudvalget brug for frivillige hænder i to kategorier:

1. Igangsættere/”trænere” på banen
  2. Hjælpere uden for banen

Igangsætterne er dem, der introducerer tennisspillet på banerne, sætter øvelser i gang, viser hvordan man holder på ketsjeren og lignende. Der bliver spillet meget med røde, orange og grønne bolde i majkampagnen, men der kan også dukke nogen op, som har spillet før og som derfor godt kan håndtere gul bold. Der er typisk to hjælpere pr. bane.

Hjælperne er dem, der tager godt imod alle, fordeler deltagerne på banerne, snakker med folk om klubben, sørger for forplejning og hjælper med begynderudvalgets øvrige opgaver.

Igangsætterne må meget gerne melde sig via en “doodle”, som begynderudvalget har lavet. Her kan du krydse de søndage af, hvor du kan være med. Her er link til doodlen.

Hjælperne må meget gerne henvende sig på mail til Berit Kjær Petersen fra begynderudvalget. Du finder Berits kontaktoplysninger på siden med alle medlemmer af begynderudvalget.

Majkampagnen finder sted følgende dage:

• Søndag den 5. maj
  • Søndag den 12. maj
  • Søndag den 19. maj
  • Søndag den 26. maj

Alle dage er kl. 15-17. Dog kan enkelte baner godt være en time mere, det afhænger af antal tilmeldingen. Den sidste dag afsluttes der dog med en turnering med efterfølgende spisning, så her er “træningen” lidt kortere.

Her kan du finde siden med informationer om majkampagnen 2019 inklusiv tilmelding, hvis du kender nogen, der kunne tænke sig at prøve at spille tennis.

Sidste år deltog 65 og knap 50 endte med at melde sig ind. I år er der på nuværende tidspunkt 15 tilmeldte.

Hjælp gerne med at sprede rygtet på Facebook – del vores opslag fra RTK’s Facebook-side.