2017-03 SM skum Glostrup 3I weekenden var der de åbne Sjællandsmesterskaber i skumtennis for både børn og voksne. RTK havde 22 deltagere med. Træner Alexander Hansen har skrevet følgende beretning:

Vi fik en sølv medajle i U8 drenge. William Gregersen spillede sig frem til finalen i kampen om at blive Sjællandsmester i U8. Han vandt tre kampe i puljen. Så gik han videre til kvartfinalen, som han vandt sikkert. Semifinalen var også en sikker sejr til William.

Så var Roskilde Tennis Klub med William Gregersen i U8 finalen. William startede først tennis i sommersæsonen sidste år, så han var klart “underdog” i finalen. Kampen var på 12 minutter. William var foran 11-5, men pludselig blev han lidt nervøs og var lidt for hurtig imellem pointene, så modstanderen kom stærkt tilbage de sidste fem minutter. Så kampen endte 14-17 til modstanderen.

Det var rigtig flot, at William sig spillede hele vejen frem til finalen i sin første store turnering og spillede ligesom en vinder, selv om han tabte tæt i finalen. Stort, stort tillykke til William.

2017-03 SM skum Glostrup 2Liv Torp-Miljovic i U10 piger spillede sig frem til kvartfinalen. Hun blev nr. 1 i puljen. Hun vandt alle kampe i puljen 2-0, 4-0 og 1-0, men i kvartfinalen fik hun en modstander, som var mega god til sikkerhed og tålmodighed. Modstanderen spillede alle bolde tilbage, lige meget hvor Liv slog bolden hen. Det var også Livs første store turnering, og det var en god oplevelse.

Udover disse resultater fik vi 5 x 2. plads i puljen, 10 x 3. plads i puljen og 3 x 4. plads i puljen.

I alt var der 22 deltagere fra Roskilde Tennis Klub fra U8 til herrer og damer. Masser af rigtig gode kampe, meget tætte kampe og alle var nødt til at lære at vinde og at tabe.

Kampene var på 12 minutter, og det betyder, at man skal være klar fra den første sekund/point til sidste sekund/point. Hvert point tæller.

Billederne her på siden er indsendt af nogle af de deltagende forældre – flere billeder er mere end velkomne. Til vores hjemmeside er det bedst på bredden, men som I kan se, så kan billeder på højden også lade sig gøre. Men kan I vælge, så tag gerne på bredden i fremtiden.

Send billeder ind til webmaster og klubchef, så bliver de lagt på.

2017-03 SM skum Glostrup 4