Sommer DIMO 2016 er afsluttet og resultaterne er opgjort. Turneringen bestod af 17 puljer med 52 deltagere i single og 37 par i double, i alt 126 deltagere.

I puljerne var det samlede antal planlagte kampe 195 samt 4 ekstra finale kampe i parallelpuljerne. Der er reelt spillet 144 kampe svarende til omkring 74 % af alle planlagte – en flot gennemførelse.

Vi har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en vinpræmie til nr. 1 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe. Som hovedregel uddeles 2 flasker til vinderen af puljen med Holte Vinlager som sponsor, mens motionistudvalget giver en trøstepræmie med 1 flaske til nr. 2. I parallelpuljerne uddeles 1 flaske til vinderen og 1 flaske til nr. 2 og derpå får finalevinderen mellem parallelpuljerne en ekstra gevinst på yderligere 1 flaske.

Der er spillet finale mellem A1 og A2 i herresingle (vinder Morten Lyebalk), i damesingle A1 og A2 (vinder Anni Nielsen) og B1 og B2 (vinder Gitte Østerbye Henningsen) og i damedouble A1 og A2 (vinder Anni Nielsen og Helle Arentoft).

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 7. oktober – 30. november hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Steen Øgaard Dahl

SE ALLE VINDERE HER