Sommer DIMO er klar til en ny sæson. Her kan du se siden med puljeinddeling, indberetning af resultater og info generelt om DIMO.

Der er oprettet 20 puljer med 58 deltagere i single og 47 par i double, i alt 152 deltagere. Mange spillere skønnes at være jævnbyrdige og der er oprettet 10 parallelpuljer. Vinderne af parallelpuljerne mødes i en finalekamp.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af web masteren og DIMO koordinatoren.

Kampene skal være afviklet inden 1. oktober (i parallelpuljen 15. september). Deltagerne opfordres til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager og RTK sponsorere vinpræmier til nr. 1 og 2 i hver pulje.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,
DIMO koordinator