Sommer DIMO 2019 for voksne er afsluttet og resultaterne er opgjort. Turneringen bestod af 18 puljer med 51 deltagere i single og 53 par i double, i alt 157 deltagere.

Det samlede antal planlagte kampe var imponerende 254 og der er en afgørelse i 174 kampe svarende til omkring 69 % af alle planlagte. Igen en sæson med fornem grad af gennemførelse.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten, som du finder længere nede. I flere puljer var det nødvendigt med nærstudier af point fordelingen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier.

Den endelige pointstilling i single og double puljerne kan ses på DIMO-siden, hvor der også er tilmelding til vinter DIMO.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmierne til nr. 1 og nr. 2, såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 4. oktober – 30. november hos Holte Vinlager, Ringstedgade 37.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til, at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævne tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til vinter-DIMO er 17. oktober.

PS: Info til nye. DIMO står for divisionsturneringen for motionister, og alle er velkomne til at deltage i single eller double. Deltagerne bliver placeret i puljer med andre på nogenlunde samme styrke og skal så i løbet af sæsonen kontakte de øvrige og spille en time med hver af de andre i puljen.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator

Her finder du alle vinderne som et pdf-dokument.