DIMO er klar til en ny sæson. Puljerne kan ses her.

Der er oprettet 18 puljer fordelt med 51 deltagere i single og 53 par i double, i alt 157 deltagere. Fornemt aktivitetsniveau.

Puljestørrelsen er 5 – 8 deltagere med en tilstræbt ideal størrelse på 6. Mange spillere skønnes at være jævnbyrdige i spillestyrke på henholdsvis A, B og C niveau. Derfor er der oprettet en del parallelpuljer (A1, A2 etc). Det betyder også, at RTK spillerne over tid får et større indbyrdes kendskab. Der spilles ikke finalekamp mellem parallelpuljerne. I stedet forlænges sæsonen for alle til 1. oktober.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind prompte (som regel af vinderen og kun én gang) og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af DIMO koordinatoren.

Deltagerne opfordres til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne sammen med RTK.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,
DIMO koordinator