Sommer DIMO 2020 er afsluttet og resultaterne er opgjort. Turneringen bestod af 17 puljer med 42 deltagere i single og 48 par i double, i alt 138 deltagere.

Det samlede antal planlagte kampe var imponerende 196 og der er en afgørelse i 161 kampe svarende til omkring 67 % af alle planlagte. Igen en sæson med fornem grad af gennemførelse.

Undervejs er der opstået syv skader blandt spillere, som derpå har opgivet at spille sæsonen færdig. Her gælder reglen, at de opnåede resultater inden skaden, udgår af den endelige pointstilling. På denne måde ligestilles alle resterende spillere i puljen.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten. I flere puljer var det nødvendigt med nærstudier af pointfordelingen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier.

Den endelige pointstilling (korrigeret for skader) i single og double puljerne kan ses på DIMO-siden.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmierne til nr. 1 og nr. 2, såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 1. oktober – 1. december hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Aktivitetsudvalget vil opfordre til, at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævne tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til vinter DIMO er 19. oktober.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator