Sommer DIMO 2022 er afsluttet og resultaterne er opgjort. Se slutstillingen i single og double under Voksne -> DIMO. Se resultaterne under Vindere sommer 2022

Turneringen havde 15 puljer med 35 deltagere i single og 42 par i double, i alt 119 deltagere. Det samlede antal planlagte kampe var 149 og der er spillet 116 kampe. Det giver en gennemførelsesprocent på 78 %. I hele 8 ud af de 15 puljer er alle kampe spillet. Godt gået.

Bundskraber blev herredouble, hvor sølle 1 kamp ud af de 10 planlagte er gennemført. Det må kunne gøres bedre næste sæson.

Puljernes nr. 1 og nr. 2 kan ses af resultatoversigten. I damesingle A1 og B1 samt i damedouble B2 var det nødvendigt med nærstudier af forskel mellem vundne og tabte partier og indbyrdes kampe for at finde vinderen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer vinpræmier såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 5. oktober – 20. december hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til vinter DIMO er tirsdag 18. oktober.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator