Der er kontingent-opkrævning for sommeren på vej ud, men allerede nu kan du også se opkrævning af kontingentet for den næste indendørs sæson, når du logger ind i bookingsystemet.

Vi er ved at gennemføre en forbedring af RTK’s opkrævning af kontingenter og vil i løbet af de næste dage køre en test på, om alle har fået den rigtige kontingentopkrævning. Vent derfor med at kontakte os – vi ved godt, at der lige nu kan være nogle fejl, men dem håber vi selv at finde, inden det bliver nødvendigt for jer medlemmer at reagere.

Forbedringen består bl.a. i, at alle medlemmer nu bliver bedre registreret som helårs-, sommer- eller vintermedlemmer. Ved nyindmeldelser vi fx ikke kunnet se, om det nye medlem ønsker at være sommer-, vinter- eller helårsmedlem, ligesom vores bogholder manuelt har skullet ind og forny kontingentet et halvt år senere. Også dette bliver bedre nu.

Men der kan altså være nogen opstarts-problemer – og dem arbejder vi på at få rettet sammen med vores leverandør af booking- og medlemssystemet, Globus Data.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder