Den første af to sommercamps for juniorer her op til skolestart er i fuld gang. Mandag til torsdag kl. 11-17 foregår der mange sjove aktiviteter – med fokus på tennis og leg – på banerne.

På søndag starter camp nr. 2 – og har du endnu ikke fået tilmeldt dig eller dit barn, så kan det nås endnu. Skriv til træningschef Sisse Folmø på sisse@roskildetennisklub.dk.

Campen finder sted søndag, mandag, tirsdag og onsdag – altså de fire dage, inden skolen starter igen.

Læs mere om de to sommercamps – og spred budskabet blandt alle juniorer i Roskilde Tennis Klub.

Bemærk, at I nu skal skrive til Sisse, hvis I her i sidste øjeblik har fået tid og lyst til at komme med – i stedet for at tilmelde jer via bookingsystemet.