Oven på de aflyste indendørs vinter DIMO kampe, er vi nu tidligt ude med de nye puljer til sommer DIMO i håb om mange gode kampe i jubilæumsåret. Puljerne kan ses her

Der er oprettet 12 puljer og yderligere 1 pulje i herredouble, hvor der dog kun er 2 tilmeldte par. Der er derfor åben for eftertilmelding i herredouble.

I alt deltager 101 spillere fordelt på 35 i single og 33 par i double.

Spillere tilmeldt i sommer DIMO som også deltog i den aflyste vinter DIMO betaler ikke startgebyr (kr. 50). Sommer DIMO afsluttes med udgangen af september.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind prompte (som regel af vinderen) og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af DIMO-koordinatoren.

Der er indført en regelforenkling ved pointoptælling, når der opstår skader undervejs i sæsonen. Reglen kan ses under ”DIMO-info”, men lyder i al sin enkelhed sådan:

”Hvis der opstår skader, der forhindrer deltageren i at spille resterende kampe, informeres dette til DIMO koordinatoren. Point til både vinder og taber fra allerede spillede kampe med den nu skadede spiller udgår af den endelige pointoptælling”.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne sammen med RTK.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,

DIMO koordinator