Der nåede ikke at komme tilmeldinger nok til sommercamp i uge 26. Den var også annonceret lidt i sidste øjeblik, fordi vi kunne se et potentiale og et hul i kalenderen.

I stedet er der nu åbnet op for tematræning for voksne samme uge.

De to camps i slutningen af sommerferien er dog stadig åbne for tilmelding. Lige nu er der 20 tilmeldte i uge 32 og syv i uge 31, så det ser fornuftigt ud. Der skal mindst være 15 tilmeldinger for at vi gennemfører.

Bemærk, at det nu er muligt i bookingsystemet at se, hvem der ellers er tilmeldt – så kan I lige lure på, om kammeraterne også skal med.

De to camps er for alle vores juniorer – også de mange nye, der er kommet til her i foråret. Alle vil få rigtig meget ud af fire dage med masser af tennis, leg og konkurrencer.

Her kan du læse mere om de to sommercamps.

I skal logge på bookingsystemet med jeres barns medlemsnummer og kode for at tilmelde jer og betale. Det foregår oppe via menuen “Holdoversigt” i toppen.

Der kan være lidt udfordringer med tablets og smartphones. Lykkedes det ikke, så skriv til sisse@roskildetennisklub.dk, så vil hun sørge for at tilmelde jer.