Gode nyheder – endelig kan vi komme i gang med sommertræning mandag den 11. maj!

Vi starter to uger senere end planlagt, men vi indhenter de to uger ved at fortsætte en uge ind i juli og en uge længere i september, så træningsperioden stadig bliver 13 uger, som vi plejer.

Træningsperioden løber fra 11. maj – 5. juli og igen fra 10. august – 11. september.

Træningsplanen er på vej til jer – den bliver snart lagt op på hjemmesiden.

Desuden vil vi i år tilbyde flere aktiviteter, end vi plejer i sommerferien, som camps, sociale events og både interne og eksterne turneringer i single og double. Trænerteamet håber at se jer alle på anlægget i løbet af sommeren.

Kan man ikke vente til den 11. maj, tilbyder vi de næste to uger tennistræning for voksne mandag, onsdag og fredag med Kim, samt fysisk træning med David tirsdag og torsdag. Tilmeldingen er fra gang til gang og priser, tider og tilmelding foregår via halbooking. Bemærk begrænset pladser, så skynd jer ind og få en plads.

Log ind i bookingsystemet – vælg “Forsiden” – vælg “Tilmelding til træning” – vælg “Voksne – tilmeld hver uge”. Her er alle holdene listet op. Bemærk, at der 1. og 8. maj (Store Bededag) er træning om morgenen/formiddagen. Mandag og onsdag er der træning fra kl. 17 og frem.

Fysisk træning med David tirsdag og torsdag er i Darup.

Træning med Kim mandag, onsdag og fredag er på Dr. Sofies Vej.

Træningerne er lavet i tre kategorier:

• Gult hold – voksne begyndere med ca. et års erfaring eller mindre
  • Rød og lysegrønt hold: Øvede voksne
  • Mørkegrøn og blå: Stærke voksne

Er du i tvivl om din farvekode, så skriv til mig, sisse@roskildetennisklub.dk.

Sisse Folmø
Træningschef