Så er de indledende runder i singlerækkerne vel overstået. Ikke alle havde fanget, at man kun spiller fire partier pr sæt, no-let reglen (netserv gælder), ingen match tiebreak (man spiller tre sæt), eller at der også var bonusrunder. Men heldigvis kunne alle kampene afvikles indenfor det planlagte tidsrum.

Nogle kampe blev afgjort på 40 minutter (inklusiv 10 minutters opvaming), mens den længste kamp blev spillet i DS 50+. To timer tog det, inden Dorthe Rye havde slået Vesle med 3-4(6), 4-3(6), 4-0

I DS B er der et generationsskifte på vej. Anni Nielsen blev slået af Mia Boholdt-Petersen, og Annika Vestermann var tæt på at slå Maria Hostrup. Det lykkedes ikke, til gengæld ryddede Annika bonusrækken uden besvær.

HS40+ bleve desværre ramt af et par sene afbud, men Morten og Steen mødes i finalen. I HS50+ mødes Kurt og Per Thye mødes i HS50+ (igen-igen) og i HS60+ tager Per Thye en omgang mere med Torben Nielsen.

Indledende runder i doubler spilles lørdag den 23. marts mellem kl. 11 og 19. Vi ses i sporvognen.

Her er siden, hvor du kan se alle resultaterne plus kampene på finaledagen. Her mangler finaledeltagerne i doublerækkerne dog – det kommer som nævnt efter på lørdag.

Mvh Steen Lindegaard

På billedet i toppen er det Annika og Vesle, der begge fik spillet rigtig meget. Vesle er også med på billedet herunder sammen med Charlotte Mikkelsen, og så er der foto af Phuong.