Der kom desværre ikke nok deltagere til nedenstående arrangement – der var tre tilmeldte hold, og der skulle have været minimum fire for gennemførelse. Måske klubmesterskaber og mange andre arrangementer har optaget medlemmerne denne gang.

Steen Lindegaard lukker de udendørs fredagsturneringer 2017 med en hold-kamp. Hvert hold skal spille otte kampe (2 HD, 2 DD, 4MD) á ca 25 minutter, og som sædvanlig spiller vi med nye bolde. Holdstørrelse: 2-3 herrer + 2-3 damer, men det anbefales kun at være fire spillere, da alle så spiller ca. to timer uden pauser. Turneringen er uden seedning og man spiller efter en fra starten fastlagt spilleplan.

Det foregår fredag den 8. september kl. 17.50-20 – med spisning bagefter.

Her kan du læse mere om denne specielle holdmotionist-turnering, som Steen Lindegaard er arrangør af.