I weekenden blev der taget hul på vinterens holdkampe for RTK´s seniorhold. Der var programsat kampe til alle 6 hold.

1.hold damer (1.division)
Sæsonen blev åbnet på hjemmebane mod Virum, som kom på besøg i stærkeste opstilling. Vi stillede med Anja Kostecki, Lisa Wegmeir og Mille Elsborg. Efter 3 rigtig flotte præstationer stod den 3-0 til RTK efter singlerne. I doublen spillede Lisa og Mille, og her blev holdkampssejren understreget med endnu en flot sejr. 4-0 til RTK, og en god start på sæsonen.

1.hold herrer (1.division)
Der var 1.divisions debut til RTK´s bedste herrer der hjemme tog imod TK Ryvang. Med på holdet var Kim Sverbæk, Mohammad Gavanchi, Jeff Sørensen, Nicolas Vahman (kun single), og Peter Willumsen (Kun double). Efter singlerne stod der 4-0 til RTK, og man kunne dermed skimte en stærk sæsonstart. Dette blev understreget i doublerne, som også begge blev vundet. Kim og Mohammad spillede 1.double og Jeff og Peter 2.double., og begge kampe blev vundet i 2.sæt.

Også tillykke med sejren i RTK-debuten til Nicolas Vahman.

2.hold damer (Sjællandsserien)
Rikke Rasmussen og Alina Essaulova var taget til Skovshoved for at åbne sæsonen i Sjællandsserien. Holdet har et klart erklæret mål om, at rykke op i 2.division, og så var en sejr i åbningskampen nødvendig. Denne blev sikret med 2-1 efter sejre til Rikke i single og Rikke og Alina i doublen.

2.hold herrer (Serie 1)
Weekendens eneste nederlag kom i Herlev, hvor herre 2 var på besøg. På holdet var Jonas Salem, Leander Rudolf, Thor Sørensen og Jakob Holmegaard. Nederlaget blev på 4-2, og sejren blev sikret at Thor og Jakob i single. Desværre kom nederlaget på baggrund til en skade til Jonas, som efter at have vundet 1.sæt i single blev skadet og kun kunne serve underhånd hvilket koste både single og double.

3. hold damer (Serie 1)
Der var desværre afbud fra Rødovre på dagen, så der blev ikke spillet i lørdags.

3.hold herrer (Serie 2)
På hjemmebane tog herre 3 fredag imod Brøndby Strand 2. Her var der ingen slinger i valsen fra Mikkel Stigaard, Brian Nielsen, Vilhelm Vedel og Alex Rasmussen. Efter en flot holdindsats blev en sejr på 6-0 hevet hjem, og dermed kan man varme sig med en topplacering i puljen inden næste kamp om 14 dage.

Samlet observation
Der er godt at se, hvordan en god blanding af rutinerede seniorer og juniorer med stort gå-på-mod i weekenden sikrede en god åbning på sæsonen. I de kampe vi i trænerteamet har set, er der blevet vist stor teamånd og godt sammenhold på tværs af aldre og niveauer, hvilket helt sikkert er med til at løfte os. Vi håber at vi alle kan hjælpes med at bidrage til at fortsætte dette, og derved give mulighed for at fortsætte med at rykke os i niveau.