Igen i år åbner vi udendørs sæsonen med et brag af en åbningsdag. Planlægningen er i fuld gang under ledelse af motionistspiller Gitte Martinussen, som har sagt ja til at koordinere og styre tropperne. Hun får brug for hjælp til en række praktiske opgaver i løbet af dagen, så meld dig gerne under fanerne hos Gitte, inden hun selv kommer og prikker dig på skulderen :-).

Du kan fange Gitte på mail: gt.martinussen@gmail.com eller telefon 20 95 47 27.

Der bliver brug for hjælp over hele dagen i tjanser af nogle timer ad gangen til fx følgende opgaver:

• Købe ind til servering af grillpølser
  • Klargøring af grill
  • Pasning af grill
  • Pasning af køkken med brygning af kaffe, the, saftevand og servering af kager, fx i form af to timers vagter
  • Bagning af kager

Flere arrangører er i gang med at planlægge tennisaktiviteter, som der kommer mere information ud om senere. På dagen bliver der også et storstilet åbent hus for evt. kommende medlemmer (kl. 13-15), som junior- og begynderudvalget står for, og vi hejser også flaget, uddeler priser og hører lidt om, hvad der rører sig i klubben.

Planlægningen er som sagt i fuld gang, så programmet er ikke klart endnu, men sæt allerede dagen af: Der bliver både aktiviteter for børn og voksne. Det bliver en festdag.

Lørdag 2. maj er altså den officielle åbning af banerne, men allerede i løbet af april bliver det muligt at komme ud og spille. Banemand Kurt Jensen får som sædvanlig et travlt forår, og meget afhænger af vejret. Vi melder ud her på hjemmesiden, så snart der er mulighed for at komme til at spille.

Henrik Overgaard