Status på tilmelding til træning er lige nu, at al fast voksentræning er udsolgt, mens der stadig er en række pladser på flere juniorhold, specielt for de mindste juniorer. Træningschef Sisse arbejder med at tilpasse træningsplanen, så vi ikke har tomme pladser på nogle tidspunkter og overfyldt på andre.

Der er også besked på vej ud til klubbens holdspillere omkring deres træning. Sisse står også for dette.

Der er også udbudt en lang række tematræninger, caardiotennis og individuelle træninger. Flere af disse er udsolgte, men der er stadig pladser tilbage, og der er også træningsseancer, der måske ikke bliver til noget, hvis der ikke kommer flere deltagere.

Derudover er det åbnet for tilmelding til morgentræning for voksne der er tre tidspunkter, tirsdag kl. 7.30-8.30 og torsdag kl. 7-8 og 8-9. Her kan man melde sig fra uge til uge. Der skal være mindst fire hver gang for at træningen bliver gennemført.

For tematræningernes  vedkommende er status 11. september kl. 13.20:

• Forhånd 18. september: Udsolgt – man kan komme på venteliste
  • Flugtninger 18. september: Ledige pladser, kun to tilmeldte lige nu – der skal være mindst fire for at holdet bliver oprettet
  • Baghånd 19. september: Udsolgt – man kan komme på venteliste
  • Gameplan og doubletaktik 22. september: Ledige pladser
  • Serv/smash 25. september: Udsolgt – man kan komme på venteliste
  • Slice 25. september: Ledige pladser
  • Trickshots 26. september: Ledige pladser, kun to tilmeldte lige nu – der skal være mindst fire for at holdet bliver oprettet
  • Træning med videoanalyse 27. september: Ledige pladser, kun tre tilmeldte lige nu – der skal være mindst fire for at holdet bliver oprettet

Individuel træning – alle tider er optagede. Måske bliver der frigjort et par stykker mere, hvis enkelte tematræninger ikke får nok deltagere.

Cardiotennis 20. september: Kvindeholdet har fire deltagere og mandeholdet to deltagere. Der er altså plads til flere i begge kategorier.

Log ind i bookingsystemet for at tilmelde jer – bemærk, at alle tematræninger, cardio, individuel træning og morgentræning er for voksne.

Alle, der har været på træning i år, har fået en mail, hvor der står hvilken gruppe, de tilhører. Der kan dog være enkelte svipsere, da meget af arbejdet med at overføre mailadresserne til de forskellige grupper er foregået manuelt.

Har du ikke fået noget mail, så er du velkommen til at skrive til træningschef Sisse Folmø (sisse@roskildetennisklub.dk) for at få at vide, hvilken gruppe du tilhører. På den måde bliver der også plads til alle jer, der ikke tidligere har gået til træning. Fortæl jeres alder og niveau – fx ved at skrive, hvem I plejer at spille med.

Bemærk, at holdene bliver kun oprettet, hvis der er nok spillere.

For juniorernes vedkommende har Sisse lavet en side med RTK’s fremtidige træningsmodel. Her kan man blive klog på, hvordan træningen er tilrettelagt for de forskellige grupper spillere.

Læs mere om:

Læs også om det nye bookingsystem – I skal logge jer ind for at tilmelde jer træning. Bemærk, at der skal betales med det samme med dankort.