Vil du være med til at støtte Roskilde Tennis Klubs talenter, samtidig med at du er med til at netværke i en erhvervsklub og selv får noget ud af det i form af tennistræning en morgen hver uge?

Alt dette kan lade sig gøre i “Erhvervsklubben Match Point”, som nu sættes i gang. Målet er at indsamle støtte til klubbens unge talenter – det kan være tilskud til turneringer, træningslejre, udstyr, udlandsrejser, skadebehandling eller lignende.

Match Point bliver dannet, så snart der er seks interesserede sponsorer/medlemmer.

Det koster 10.000 kr. om året at være med, og her er, hvad du selv får ud af det:

• En times fælles morgentræning fredag morgen kl. 7-8 i alle træningsperioder både sommer og vinter med en af klubbens professionelle trænere. Efter træning vil der være morgenmad kl. 8-8.30
  • En Match Point bluse
  • En årlig fællestur til en international turnering. Denne finansieres af brugerbetaling, men arrangeres af Match Point
  • 1 årlig Pro/Am turnering med spillere fra RTK’s 1. hold – inklusiv lidt at drikke og spise + overraskelse
  • 1 årlig sæsonafslutningsmiddag

Bemærk, at beløbet er fradragsberettiget efter gældende regler.

www.roskildetennisklub.dk/matchpoint finder du mere information om erhvervsklubben, herunder kontakt-information på en af initiativtagerne, Anja Kostecki, hvis du vil høre mere.