Lørdag 9. oktober

Kom og spil tennis i Slagelsehallen og støt en god sag. Du kan tage en tennisspillende bekendt med eller måske din ærkerival fra naboklubben?

Vi spiller doublekampe i holdkampformat (Americano, Next Gen miniholdkamp – vi tilpasser efter antal deltagere)

Hvis ikke vi er nok RTKere regner vi med at finde modstandere i omkringliggende klubber.

Tilmelding foregår ved at købe følgende muligheder:

3 timers tennis kl. 10-13 eller kl. 15-18                                                               100 kr.

3 timers tennis kl. 10-13 med efterfølgende sandwich & øl/vand frokost    175 kr.

3 timers tennis kl. 15-18 med efterfølgende ost & rødvin aftensmad           200 kr.

Du betaler på Mobilpay 23246 og skriver “støt brysterne” i kommentarfeltet. Ovenstående priser er minimumpriser og hele overskuddet går til Kræftens bekæmpelse, bare giv den max filantropisk gas:-)

Der kan købes produkter fra støt brysterne kampagnen i hallen, betaling med mobilpay. Se sortiment i link nedenfor

Sidste frist for tilmelding fredag kl 12.

Tilmeldingslisten lægges op, og vi opfordrer til samkørsel.

Søndag 8. oktober

Køb banetid søndag – minimum 50 kr. pr bane pr time. Højeste bud på en banetime giver en bonuspræmie.

4 baner Kl. 11-15 – se nedenstående åbne bud

Betaling på mobilepay 23246 efter sidste frist fredag kl 12. Skriv “støt brysterne” i kommentarfeltet.

Mere information om lyserød lørdag:  Lyserød Tennislørdag – Støtbrysterne (cancer.dk)

Kontakt: aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk

Tilmeld jer nedenfor:

Tilmelding Støt brysterne i Slagelse oktober 2021

Lørdag den 7. oktober vil jeg gerne deltage:

Søndag vil jeg gerne deltage: