Der er rig mulighed for at se god tennis i RTK-hallen i weekenden. Hele 5 seniorhold optræder på hjemmebane, og lige meget hvornår du har tid til at se på tennis så er der et hold der spiller.

I aften kl 18 spiller 2 og 3 damehold hjemmekampe i henholdsvis Sjællandsserien og serie 1. Med på holdene er Ditte Jørgensen, Pernille Grønmark, Sanne Scheibel og Ditte Pallesen.

Imorgen lørdag byder på 2 hjemmekampe. Festen åbnes af 1.holdet for herrer, der hjemmebanesæsondebuterer mod Greve i en vaske ægte topkamp i 2.division øst. Kampen starter kl. 12, og det bliver spændende at se om holdet kan følge op på sidste uges fornemme sæsonstart med 5-1 sejren på udebane mod Holte.

Lørdag eftermiddag er turen kommer til 3.holdet for herrer der møder Ballerup, og ligesom 1.holdet sæsondebuterer på hjemmebane, og skal følge op på en flot åbningssejr med 4-2 på udebane mod Køge. Kampen spilles kl 16.

Søndag er 2.holdet for herrer på en hård opgave i lokalopgøret mod Holbæk 2. Men holdet er flyvende efter sejren på 4-2 over Herlev i 1.runde af turneringen, så vi håber at de kan følge denne præstation op. Der er kampstart kl 12.