Vi kan lige så godt bruge vinteren til at glæde os. Datoen er nu sat for Store Åbningsdag 2018. Det bliver lørdag den 28. april.

Men hvem vil arrangere denne festdag, hvor vi markerer, at udendørs sæsonen starter? Anlægsudvalget og banemanden gør i ugerne op til baner og anlæg klar – og de får sikkert brug for nogle hænder – men festdagen kræver også noget koordination og tilrettelæggelse af et program for dagen. Nye ideer er naturligvis velkomne, men planen er, at dagen skal være en festlig åbningsdag for alle medlemmer. Af faste ingredienser er der formandens tale og uddeling af priser samt åbent hus for potentielt nye medlemmer, hygge og tennisspil for børn og voksne.

Her kan du siden med Store Åbningsdag – den skal opdateres med 2018 events, så snart de er klar.

Har du lyst – gerne sammen med nogle makkere – at stå for Store Åbningsdag, så kontakt Henrik Overgaard. Klubbens udvalg deltager også gerne.

I 2018 er den landsdækkende Tennissportens Dag lagt lørdag den 5. maj – altså ugen efter Store Åbningsdag. Her holder vi også et mindre åbent hus, så vi kan tage imod nye, der har hørt om tennis via reklamekampagnen for Tennissportens Dag. Men det store åbent hus bliver altså på Store Åbningsdag, som er lige før træningen starter og før begynderudvalgets majkampagne.