Foråret nærmer sig – og lørdag den 27. april holder vi Store Åbningsdag på Dr. Sofies Vej, hvor alle medlemmer er velkomne.

Ved middagstid bliver der serveret pølser fra grillen, holdt taler og overrakt priser. Hele formiddagen er der en stor doubleturnering for voksne, hvor alle kan være med. Der bliver lavet puljer i forskellige spillestyrker, så alle fra sidste års begyndere til de allerbedste kan melde sig. Pr. 17. april er alle 56 pladser taget, men der er mulighed for at melde sig til ventelisten, hvis der kommer afbud. Er du ikke med i doubleturneringen, så kom endelig til pølser, hygge og taler mellem kl. 11 og 13.

Her finder du information om Store Åbningsdag – programmet, tilmelding til doubleturneringen og efterlysning af hjælpere til kagebagning, servering og opstart af grill.

Kl. 13-15 er der Drop in for alle klubbens børn og unge. Det er uden tilmelding. Kom og spil med – sammen med juniorudvalget, der styrer løjerne denne dag.

Bemærk, at der i år ikke er åbent hus for nye børn og voksne på Store Åbningsdag. Juniorudvalget og begynderudvalget stiller derimod op til den landsdækkende “Tennissportens dag” lørdag den 4. maj kl. 14-16, hvor nye kan komme.

Men vi markedsfører selv to andre initiativer, som vi håber nye børn og voksne vil komme til.

Nye børn kan møde op til åbent hus i RTK-hallen lørdag den 6. april kl. 10 eller 11.

Voksne kan melde sig til majkampagnen, som starter søndag den 5. maj.

Har du mulighed for at hænge plakater op i dit nærområde, arbejdsplads, skole eller lignende, så find plakaterne via dette link.

Herunder kan du se billeder fra Store Åbningsdag i 2018: