Lørdag den 28. april åbner vi udendørs sæsonen med et brag af et arrangement på Dronning Sofies Vej. Alle klubbens medlemmer er velkomne. Kl. 8.30-11.30 er der en kæmpe doubleturnering for voksne, hvor alle er velkomne – og ved middagstid er der grilpølser, formandens tale og uddeling af priser. Kl. 13 er der et stort Drop in arrangement for klubbens juniorer samtidig med, at alle hjælperne til majkampagnen for voksne får specialtræning af træningschef Sisse Folmø.

Kl. 14.30-16.30 er der så åbent hus for både børn og voksne i byen, der kan komme ned og se, om tennis er noget for dem.

Der er nu åbent for tilmelding til motionistturneringen. Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 24. april om aftenen. Det er Lasse Byberg, der sammensætter kampene.

Der er brug for kagebagere, grillpassere og hjælpere til åbent hus. Se mere på siden med alle detaljer om åbent hus arrangementet.