2013 Aabning 107Store Åbningsdag lørdag den 2. maj er dagen, hvor vi hejser flaget til en ny sæson i vores hyggelige klub. Vores anlæg på Dr. Sofies Vej emmer af aktivitet hele dagen. Vi holder åbent hus for nye, der er turnering for både børn og voksne, vi griller pølser og indgår de første aftaler med vores makkere.

Kom og vær med – både voksne, børn og deres forældre er meget velkomne. Også hvis I ikke selv skal spille denne dag. Kom ned og mød resten af klubben. Det er en festdag for alle.

Her kan du se programmet for “Store Åbningsdag” på Dronning Sofies Vej 10:

• Kl. 8.30-11: Double motionistturnering for alle voksne – tilmelding er slut
  • Kl. 9-11.30: Double turnering for stærke motionister og holdspillere, “Karrusellen” – tilmelding er slut
  • Kl. 10-14: White Sport og Cool Sport har en bod med tennisudstyr til salg – det er også muligt at prøve ketchere – uden tilmelding
  • Kl. 11-13: Servering af pølser og lidt at drikke – uden tilmelding
  • Kl. 11.45: Vi åbner udendørs sæsonen officielt med flaghejsning, uddeling af hæderspriser og tale – uden tilmelding
  • Kl. 13-15: Tennissportens dag – åbent hus for alle i Roskilde og omegn, der vil prøve at spille tennis – både børn og voksne – uden tilmelding
  • Kl. 13-15: “Alle mod alle” juniorturnering årgang 2001-2005 – stadig mulighed for tilmelding

Hele dagen er der saftevand, kaffe på kanden og kage – hvis vi får kagebagere nok.

2013 Aabning 001Der er stadig brug for hjælpere til at holde orden på køkkenet, grille pølser og lignende. Kontakt koordinator for Store Åbningsdag, Gitte Martinussen på gt.martinussen@gmail.com eller 20 95 47 27. På billedet er det Gitte, der får pænt håndtryk af Lasse Byberg.

2013 Aabning 115Juniorudvalget holder i anledning af Store Åbningsdag en ’alle mod alle’ juniorturnering kl. 13-15. Mødetid 12.45.

Du kan deltage i turneringen, hvis du er årgang 2001-2005, kan sætte en bold i gang i servefeltet og kan tælle points. Der spilles med “grøn” bold, og der vil være en lille præmie til vinderne.

Der er plads til 12 spillere og der er tilmelding efter “først til mølle” princippet herunder. Det koster ikke noget at være med.

Har du tilmeldt dig, og du alligevel ikke kan komme, så meld afbud hurtigst muligt til juniorudvalget@roskildetennisklub.dk.

Ja, jeg vil gerne deltage i juniorturneringen:

Indtastninger Skumtennis - Glostrup 18. marts 2017

• Iben Lyme
    • Hans Lyme
    • 2002

2013 Aabning 109Dette er en dobbelt-turnering for stærke motionister og holdspillere. Vi spiller med nye makkere og modstandere imellem hver kamp, hvilke makkere bestemmes dynamisk ud fra resultatet af foregående kamp.

Der bliver både almindelige herre- og damedoubler samt mix. Der er plads til maksimalt 24 deltagere, og det koster ikke noget at være med.

Vi starter kl. 8.45 – alle får tre kampe á ca. en halv time med en halv times pause imellem hver kamp, så der er tid til at snakke med makkere/modstandere og alle øvrige deltagere i Store Åbningsdag.

Vi forbeholder os ret til at flytte deltagere fra “Karrusellen” til “Motionistturneringen”, hvis der er brug for det for at få spilleprogrammet til at gå op.

Arrangør: Steen Lindegaard.

Tilmelding er nu slut:

Motionist - turneringstilmelding - Fredagsskum

2013 Aabning 056Dette er en doubleturnering for alle motionister. Vi prøver et koncept med en form for holdturnering f. eks. med 3 herrer og 3 damer på hvert hold, som spiller mixdoubler mod de andre hold i forskellige kombinationer.

Der er plads til maksimalt 24 deltagere.

Vi starter kl. 8.15 – alle får tre kampe á ca. en halv time med en halv times pause imellem hver kamp, så der er tid til at snakke med makkere/modstandere og alle øvrige deltagere i Store Åbningsdag.

Vi forbeholder os ret til at flytte deltagere fra “Motionistturneringen” til “Karrusellen”, hvis der er brug for det for at få spilleprogrammet til at gå op.

Arrangør: Lasse Byberg.

Tilmelding er nu slut:

Motionist - turnering grill og ledsager tilmelding