RTK kan nu få gennemført tre vigtige opgaver på klubbens anlæg – takket være et flot tilskud fra Roskilde Kommune, der har uddelt penge til en række foreninger fra en pulje til kultur- og idrætsfaciliteter.

Anlægsudvalget havde søgt om penge til flere forbedringer – og har fået ja til de tre vigtigste:

• Et nyt vandingsanlæg på Dr. Sofies Vej
  • Tætning af taget på RTK-hallen
  • Nyt gulv i indgangspartiet i hallen

“Det er tre projekter, som vi har højt oppe på ønskelisten, så det er rigtig dejligt, at Roskilde Kommune nu går ind og støtter, så vi kan sætte disse arbejder i gang,” fortæller formanden for anlægsudvalget, Søren Peter Elkjær og uddyber:

“Vandingsanlægget på Dr. Sofies Vej er mere end 50 år gammelt – og vandrørene er begyndt at lække. Derfor udskifter vi nu alle vandledningerne på banerne med pvc-rør, som samtidig bliver gravet ned og bliver skjult under gangstien bag ved banerne. Projektet bliver sat i gang, når udendørs sæsonen er overstået – formentlig i oktober.”

“I hallen har vi problemer med nedsivning af vand – specielt omkring indgangspartiet, og det har vi nu også fået støtte til at få forbedret. Et tømrerfirma vil gennemgå taget over indgangspartiet og de andre steder, hvor vi har konstateret, at det drypper ned. Det arbejde går i gang i midten af juli efter Roskilde Festival’en, og efter det er klaret, så kommer turen til et nyt gulv lige inden for dør nr. 2 og hele vejen hen til døren ind til “Sporvognen”. Jeg håber, at vi kan nå at sætte arbejdet i gang inden indendørs sæsonen, men det er ikke helt sikkert, det kan nås. Gulvet er slidt og smuldrer,” fortæller Søren Peter Elkjær.

I alt lyder bevillingen fra Roskilde Kommune på 207.900 kr. inklusiv moms.