I 2. division herrer lykkedes det for RTK’s herre 1 hold at vinde en kneben sejr mod Ølstykke i første runde af holdturneringen i weekenden.

Holdet bestod af Martin Madsen, Magnus Thelin, Mikkel Stigaard, Leander Rudolf og Emil Bødker.

Det blev til knebne nederlag i de tre første singler, men Leander vandt knebent fjerdesinglen. Doublerne kom til at bestå af Martin og Mikkel i første double, de vandt med mindst mulig margin med 10-8 i en match tiebreak, mens Emil og Leander vandt andendoublen mere sikkert. Det stod således 3-3, og efter de nye regler skal der findes en vinder ligesom i badmintonholdturneringen, hvor man på skift udelukker, hvem der skal spille sudden death i en super match tiebreak.

Det endte med, at de to første singler skulle mødes igen, og efter at have været nede med en matchbold, vandt Martin 12-10, super flot kæmpet.

HC Stigaard

Hos damerne rapporterer Anja Kostecki om et 1-5 nederlag til Gentofte. Ditte Skaarup Jørgensen var eneste vinder i en kamp, hvor også Mille Elsborg, Sisse Folmø og Anja selv deltog.