Træner Alexander Hansen havde onsdag sit sidste træningspas i Roskilde Tennis Klub. Han har de sidste halvanden uge medvirket ved en hel del tematræninger og individuelle træninger. I går sluttede han af med træning og videoanalyse – og da sidste bold var slået, mødte næstformand Hans-Christian Stigaard og kasserer Hans-Henrik Bülow op med et par flasker vin som afskedsgave.

Der blev også til klapsalver fra træningsdeltagerne.

Alexander fortsætter nu til Esbjerg, hvor han er blevet ansat som træner. Der er endnu ikke fundet en permanent afløser for Alexander, men RTK kan heldigvis trække på flere af klubbens løst-tilknyttede trænere + en række hjælpetrænere. Derudover er Mikkel Stigaard, en af vores dygtige herrespillere med flere trænerkurser i bagagen, her i efteråret tilknyttet nogle ekstra timer både i forhold til juniorer og voksne.