Der afholdes også denne vinter en serie af tematræninger, med cheftræner Kim Sverbæk som ankermand. Træningerne vil henvende sig til forskellige spilleniveauer, og have forskellige temaer. De to første træninger er nu klar.

Datoer: Den 07. November og den 08. November.

Tema: “grundslag – fejlsøgning og rettelse”.

Målgruppe: Øvede spillere.

Den 07. November trænes der fra kl. 11-13 og den 08. November trænes der fra kl. 8-10. Der er plads til 8 spillere pr. træning. Begge dage er mødetiden 15 minutter før træningsstart.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet, dog forbeholder vi os ret til at sammensætte den mest homogene gruppe af spillere, for hver enkelt dag.

Man er velkommen til at melde sig til begge dage. Dog kommer man kun med 1. gang såfremt der er fuldt booket på begge hold. Tilmelding til begge dage kræver, at man tilmelder sig to gange.

Prisen for deltagelse er 125 kr. Beløbet opkræves via faktura fra klubben.

Der skal mindst være 6 tilmeldte pr. gang, for at træningen gennemføres.

Spørgsmål til træningen kan rettes til Kim Sverbæk på E-mail: Kim@roskildetennisklub.dk.

Sidste tilmeldingsfrist er den 01.november for begge træninger. Herefter vil man få tilsendt information om holdsammensætning osv.

Tilmeldingen er nu lukket før tid, pga den store mængde af tilmeldinger.