Der afholdes også denne vinter en serie af tematræninger, med cheftræner Kim Sverbæk som ankermand. Træningerne vil henvende sig til forskellige spilleniveauer, og have forskellige temaer. De næste to træningssessioner er nu klar.

Datoer: Den 20. November og den 22. November.

Tema: “grundslag – fejlsøgning og rettelse”.

Målgruppe: Begyndere og Let øvede spillere. Spillere der er startet inden for de sidste ca. 3 år.

Den 20. November trænes der fra kl. 18-20 og den 22. November trænes der fra kl. 8-10. Der er plads til 8 spillere pr. træning. Begge dage er mødetiden 15 minutter før træningsstart.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet, dog forbeholder vi os ret til at sammensætte den mest homogene gruppe af spillere, for hver enkelt dag.

Man er velkommen til at melde sig til begge dage. Dog kommer man kun med 1. gang såfremt der er fuldt booket på begge hold. Tilmelding til begge dage kræver, at man tilmelder sig to gange.

Prisen for deltagelse er 125 kr. Beløbet opkræves via faktura fra klubben.

Der skal mindst være 6 tilmeldte pr. gang, for at træningen gennemføres.

Spørgsmål til træningen kan rettes til Kim Sverbæk på E-mail: Kim@roskildetennisklub.dk.

Sidste tilmeldingsfrist er den 11.november for begge træninger. Herefter vil man få tilsendt information om holdsammensætning osv.

Tilmelding i formularen nedenfor.

Indtastninger Træning - tema

• Hans-Henrik Bülow