Der afholdes også denne vinter en serie af tematræninger, med cheftræner Kim Sverbæk som ankermand. Træningerne vil henvende sig til forskellige spilleniveauer, og have forskellige temaer. De næste to træningssessioner er nu klar.

Datoer: Den 13. februar og den 14. februar.
Tema: “Double- med fokus på flugtning/smash.
Målgruppe: Øvede motionister
Tid: Den 13. februar trænes der fra kl. 11-13.
Tid: Den 14. februar trænes der fra kl. 9-11.

Der er plads til 8 spillere pr. træning. Begge dage er mødetiden 15 minutter før træningsstart.
Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet, dog forbeholder vi os ret til at sammensætte den mest homogene gruppe af spillere, for hver enkelt dag.

Man er meget velkommen til at tilmelde sig træning begge dage. Prioritet nummer 1 er dog, at alle tilmeldte får 1.gang træning. Man forøger sin mulighed for at komme med, såfremt man tilmelder sig begge dage, da fleksibiliteten så er større. Man skal så udfylde tilmeldingsformularen to gange.

Prisen for deltagelse er 130 kr. Beløbet opkræves via faktura fra klubben.

Der skal mindst være 6 tilmeldte pr. gang, for at træningen gennemføres.

Spørgsmål til træningen kan rettes til Kim Sverbæk på E-mail: Kim@roskildetennisklub.dk.

Sidste tilmeldingsfrist er den 3.februar for begge træninger. Herefter vil man få tilsendt information om holdsammensætning osv. Tilmelding er bindende.

Tilmeldingen er nu pga af den store tilmelding lukket for denne gang.

Indtastninger Træning - tema

• Hans-Henrik Bülow