Der afholdes også denne vinter en serie af tematræninger, med cheftræner Kim Sverbæk som ankermand. Træningerne vil henvende sig til forskellige spilleniveauer, og have forskellige temaer. De næste to træningssessioner er nu klar.

Datoer: Den 12. marts og den 13. marts.
Tema: “Grundslag og serv”.
Målgruppe: Begyndere og let øvede.
Tid: Den 12. marts trænes der fra kl. 9-11 og træningen er for nye/begyndere.
Tid: Den 13. marts trænes der fra kl. 8-10 og træningen er for let øvede spillere.

Der er plads til 8 spillere pr. træning. Begge dage er mødetiden 15 minutter før træningsstart.
Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet, dog forbeholder vi os ret til at sammensætte den mest homogene gruppe af spillere, for hver enkelt dag.

Prisen for deltagelse er 130 kr. Beløbet opkræves via faktura fra klubben.

Der skal mindst være 6 tilmeldte pr. gang, for at træningen gennemføres.

Spørgsmål til træningen kan rettes til Kim Sverbæk på E-mail: Kim@roskildetennisklub.dk.

Sidste tilmeldingsfrist er den 29.februar for begge træninger. Herefter vil man få tilsendt information om holdsammensætning osv. Tilmelding er bindende.

Træning - tema

Indtastninger Træning - tema