Hen over vinteren kommer der forskellige typer at særlige tematræninger for voksne. Programmet er nu lavet, og der er åbnet for tilmelding til de tre første, der finder sted inden jul.

Tilmelding sker via bookingsystemet, hvor du logger på og derefter kan tilmelde dig. Du finder tematræningerne under “Tilmelding til træning” på forsiden i bookingsystemet – her på hjemmesiden er der også direkte link til de enkelte temahold.

Tematræningerne er både opdelt i emner og for særlige grupper. Igen bruger vi de særlige farvekoder, der også blev brugt i forbindelse med tilmelding til den faste træning. Ved du ikke hvilken farvekode, du er og om du passer ind på et givent hold, så skriv til Kim Sverbæk, så får du svar tilbage. Skriv i mailen, hvor gammel du er og hvem du normalt spiller sammen med.

Første tematræning er søndag den 26. november – og der er to mere i december.

Her er siden med mere information og direkte links til de enkelte hold.

Husk også, at der hver uge er morgentræning, som man også kan melde sig til fra gang til gang. Holdet for de lidt stærke motionister torsdag kl. 7-8 er normalt fyldt, mens der normalt er plads kl. 8-9 torsdag og tirsdag kl. 7.30-8.30.

Morgentræning og tematræningerne er netop lavet for at tilgodese de medlemmer, der enten ikke kom på fast træningshold eller hvor det passer bedre med træning en gang imellem i stedet for fast en gang om ugen.