Sommeren er over os og det vil vi i begynderudvalget fejre med at invitere de mange nye voksne, der er startet i klubben til en aften med tennis, hygge og god mad på grillen.

Vi spiller tennis fra klokken 18 til 20. Herefter hygger vi med lækkerier fra grillen. Begynderudvalget sørger for kød og tilbehør, du skal bare tage dit gode humør og lidt at drikke med til dig selv.

Alle der er startet i klubben indenfor de sidste 3 år kan deltage (2020, 2019, 2018). Vi spiller double og alle kan være med uanset styrke.

• Antal deltagere: Maks 28. Ved mindre end 12 tilmeldte aflyses arrangementet.
  • Dato: 19. juni 2020
  • Tid: 18-20 + hygge og grill
  • Mødetid: 17.50
  • Sted: Darup
  • Pris: 50 kr.
  • Tilmelding: Tilmeld dig via bookingsystemet – klik på linket, du skal være logget på for at tilmelde dig og betale
  • Tilmeldingsfrist: Senest tre dage før

Hvis du må melde afbud: Hvis du melder afbud inden fristen, så kan du afmelde dig igen via bookingsystemet. Så behøver du ikke gøre mere. Hvis du bliver forhindret senere end tre dage før, så kan du ikke få pengene retur, men vi vil stadig gerne vide, at du ikke kommer, da vi tilrettelægger kampene efter antal deltagere. Giv besked hurtigst muligt til Tine Bøegh-Petersen fra begynderudvalget, tineboegh@tineboegh.dk.

Begynderudvalget for voksne