RTK’s banemand, Kurt Jensen, skal på overarbejde, hvis banerne på Dr. Sofies Vej skal blive klar til på lørdag. Tirsdag blæste det så meget, at al det grus, Kurt havde lagt på banerne, forsvandt igen. Det støvede så meget i området, at det på et tidspunkt var ligesom at gå i tæt tåge.

Så selv om Kurt selv og andre medlemmer vandede baner flere gange i løbet af dagen, så var det bare ikke nok. Gruset blæste væk. I forvejen var banerne meget tørre.
På nuværende tidspunkt er det derfor fortsat kun bane 1-2 i Darup, der er åben for booking.

Kurt Jensen har dog ikke helt afskrevet at nå at blive klar til Store Åbningsdag på lørdag, hvor 56 medlemmer tropper op fra morgenstunden til en doubleturnering og hvor der er drop in for juniorer kl. 13. Meget afhænger af, hvor kraftig blæsten bliver de kommende dage. Kurt er ikke meget for at bede om hjælp, men det kan komme til at ske og det vil så blive annonceret her på hjemmesiden.

Det er lidt ærgerligt og paradoksalt, for Kurt har ellers længe været foran tidsplanen i forhold til baneklargøring. Men han har manglet vand – og desværre kom blæsten før vandet.

Tirsdag aften var der desuden forårsrengøring, hvor ca. 12 medlemmer kom og hjalp til med at gøre rent, flytte borde og stole, feje og male. Heriblandt var der et par juniorer, flere der havde været medlemmer i 20-40 år, et par majkampagnespillere fra for to år siden og en mand, der endnu ikke har meldt sig ind, men som sin første gerning i klubben kom og hjalp med at male plankeværk. Han hedder Jens Mølgaard, og han kommer også på Store Åbningsdag for at lære nogen at kende. Han har spillet i en hel del år i Jylland og er nu flyttet til Roskilde og er gået på efterløn, så han vil gerne møde nogen at spille med – både single og double.

Se billeder fra forårsrengøringen herunder.