Landsdækkende tennisevent rammer Roskilde

På Tennissportens Dag den 8. maj inviteres alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens hyggelige baner på Dronning Sofies Vej 10 til en dag med tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10-12.

Man kan også blive årets tennis-champ i Roskilde. Alle kan deltage i Roskilde Tennisklubs uofficielle bymesterskab for alle borgere lørdag den 8. Maj på Stændertorvet fra 13-15. Der er præmier til de 10 øverste på highscore listen.

På grund af coronaforholdsregler skal du melde dig til online for at deltage. Men det kan gøres på stedet.
Deltagelse er gratis, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tilmeld dig Tennissportens dag 8. maj

Deltag i klubben på Dronning SofiesVej 10 kl. 10-12 eller på Stændertorvet kl. 13-15

Hvis oplevelsen giver dig lyst til at spille tennis, har tennisklubben året rundt gode trænings- og spilletilbud til alle aldre og på alle niveauer.

Man kan læse mere på klubbens hjemmeside eller kontakte os:

Begynderudvalg: Pia Winther, begynder@roskildetennisklub.dk

Cheftræner: Sisse Folmø, sisse@roskildetennisklub.dk