I RTK er der rigtig mange frivillige og ansatte, der yder en stor indsats for at alle opgaver bliver løst. Det kan være som holdkaptajn, deltagere i anlægs-, julefrokost-, junior-, sponsor-, hal-, begynder-, jubilæums-udvalg, medlem af bestyrelse, medhjælpere til forårsrengøring og Store Åbningsdag, redaktør af Netop, bogholder, trænere, bestyrere af udfordringsliste og arrangører af motionistaktiviteter som tirsdags-, torsdags-, fredags-, lørdags- og søndags-tennis.

Lad os mødes, uden at at vi skal lave alt af det praktiske – tag partneren med, så vedkommende kan se, hvem det er, du tilbringer så meget tid sammen med.

Da vi er en tennisklub, starter vi selvfølgelig med at spille en gang tennis. Vejret vil helt sikkert være godt. Derefter får vi en kok til at lave maden, men vi er nok selv nødt til at åbne rødvinen.

Tid og sted: Lørdag 1. juni til tennis kl. 15 og mad ca. 18.30 på Dronning Sofies Vej.

Pris: 100 kr. pr person.

Hvis du tilmelder en ledsager, så skal du først tilmelde dig selv og betale – og derefter tilmelde din ledsager (og i bemærkninger skrive navnet) – og så også betale for ham/hende.

Skriv også, om både du og din ledsager ønsker at være med til tennisarrangementet, der starter kl. 15.

Der er tilmelding via bookingsystemet – du skal logge ind for at tilmelde dig og betale.