Hver tirsdag eftermiddag er der en mulighed for to voksne at få specialtræning i en hel time med en af vores dygtige trænere, Sisse, Kim, David eller Theo.

Du melder dig enkeltvis og behøver ikke at have aftalt med en anden spiller. Der er ikke krav om ens spillestyrke på de to, der tilmelder sig, da der så primært bliver trænet med kurveøvelser, så begge får maksimalt ud af det. Det er altså intensiv træning i en hel time kun for to spillere, og spillerne er selv med til at bestemme, hvad der skal trænes i.

Der er tilmelding via bookingsystemet. Træningen bliver kun gennemført, hvis der er to tilmeldte senest 48 timer før. Bookingsystemet kan dog først sende besked ud om aflysning 24 timer før, men du kan selv gå ind og kigge på holdet, om der er to tilmeldte.

Når du er logget ind, så klik på “Forsiden”, dernæst på “Tilmelding til træning” og så til “Træning 2 voksne”.

Der er tider kl. 15-16 og 16-17. Tiderne kl. 16-17 bliver hurtigt udsolgt, men kan du være i hallen kl. 15, så er der god mulighed for at komme til.

Der er ledige tider fra 27. november til 18. december og så igen fra 8. januar og resten af januar. Der bliver senere taget stilling til, om tilbuddet fortsætter i februar og resten af indendørs sæsonen.

Udover tirsdagstræning er der også mulighed for tilmelding til morgentræning fra uge til uge – det er for spillere på forskellige niveauer. Denne træning finder du også i bookingsystemet. Se under “Tilmelding til træning” – “Voksne tilmeld hver uge”.

Efter nytår bliver der også udbudt forskellige tematræninger. Mere om det senere.