Det vil ikke være meningsfuldt at gennemføre vinter DIMO-turneringen 2020/2021. Der er kun spillet få procent af de planlagte kampe og resten kan ikke afvikles med blot 1 måned tilbage af vintersæsonen. Altså – alle resterende vinter DIMO-kampe udgår.

I stedet foreslår DIMO koordinatoren, at tilmelding til sommer DIMO starter allerede nu med deadline for tilmelding 3. maj 2021. Det betyder, at vi kan komme tidligt i gang i maj måned og få udfyldt hullet for de mange måneder uden tennis. Lad os få gang i en super jubilæumsudgave af sommer DIMO-turneringen.

DIMO-turneringen er en traditionsrig turnering i Roskilde Tennis Klub. DIMO gennemføres både som sommer og vinterturnering. DIMO står for ’divisions-motionistturnering’ og deltagerne bliver inddelt i puljer (divisioner) efter formodet styrke, hvor de foregående års resultater også tages i betragtning. DIMO har ofte et deltagerantal omkring 150 deltagere og alle kan være med.

Man sørger selv indbyrdes for at aftale tid og sted for kampenes afvikling, deltagerne medbringer selv bolde og rapporterer efterfølgende selv resultatet ind via hjemmesiden. Se i øvrigt turneringsreglerne her.

Pris: Både udendørs og indendørs er gebyret for at deltage 50 kroner pr. deltager pr. række.
Opdateret 28.marts: Deltagere i den aflyste vinter DIMO deltager gratis i sommer DIMO 2021.

Tilmelding: DIMO-tilmelding

1. Bemærk at deltagelse i flere rækker (single og double) kræver at du udfylder tilmeldingsskemaet for hver turnering.

Steen Øgaard Dahl

DIMO koordinator