Er du nyt medlem i Roskilde Tennis Klub – startet i år eller sidste år – og overvejer også at spille indendørs til vinter?

Så får du her en oversigt over spillemuligheder.

Datoen for den første aktivitet er lørdag den 5. oktober med tennis kl. 11-13 med efterfølgende let servering + hygge. Tilmelding ER startet.

Det bliver doublespil i RTK-hallen, arrangeret af begynderudvalget for voksne, og tilmelding er i gang. Det koster 100 kr. at være med – og den pris dækker baneleje, bolde og forplejning.

Frist for tilmelding er senest tre dage før. Her er siden med mere information og direkte link til tilmelding via bookingsystemet.

Arrangementet er åbent for alle nye medlemmer over 18 år – uanset spillestyrke. Begynderudvalget vil sørge for, at alle får nogle gode kampe.

Som sommermedlem kan du spille udendørs, lige indtil frosten kommer og nettene bliver taget ned. Men indendørs tennis er også en mulighed fra september til april næste år. Det kræver, at du er helårsmedlem og ikke kun sommermedlem. Et medlemskab om vinteren er billigere end om sommeren, til gengæld betaler vi en baneleje, hver gang vi booker en bane. Prisen afhænger af tidspunktet på døgnet. Her kan du se en oversigt over banepriser.

Udover at booke en bane selv og spille med en makker eller tre andre i et double så kommer der forskellige arrangementer, du kan melde dig til fra gang til gang.

Udover det første arrangement den 5. oktober, så kommer der følgende aktiviteter, der endnu ikke er sat dato på – datoerne kommer i løbet af september, så vi får en samlet plan for hele sæsonen:

• 2-3 doubleturneringer for nye medlemmer
  • Book in en lørdag om måneden, hvor nye kan melde sig til og spille på kryds og tværs
  • Søndagstennis kl. 10-12 – ca. hver anden søndag hele sæsonen igennem (doublespil)
  • Motionistturneringer (doublespil) fredag, lørdag eller søndag – + evt. efterfølgende spisning
  • Tematræninger med tilmelding fra gang til gang
  • Tirsdags- og Torsdagstennis om formiddagen hver uge
  • Deltagelse i holdkampe – der kommer snart tilmelding
  • Dimoturneringen – hvor man bliver placeret i puljer i single og double med andre på samme styrke
  • Udfordringslisten – hvor du spiller single

Har du spørgsmål om aktiviteter, booking af baner og lignende, så kontakt klubmedarbejder Henrik Overgaard Pedersen.

Har du spørgsmål om dit medlemskab, fx opgradering til helårsmedlem, så kontakt bogholder Tina Larsen.

Her finder du Henrik og Tinas kontaktoplysninger.