Er du junior i RTK (mellem 7 og 18 år) og vil du være en del af et hold og spille sjove kampe mod spillere fra andre klubber? Så skal du tilmelde dig til at være med på et af sommerens hold 2020.

Alle er velkomne uanset spillestyrke. Vi kan stille hold både i forskellige alderskategorier og forskellige niveauer. Lok gerne dine kammerater til at være med – og kender du ikke så mange, så er det at spille på hold en god måde at lære andre at kende. Du skal selvfølgelig kunne få bolden over nettet i rimeligt omfang, så er du helt begynder, skal du nok vente lidt. Er du i tvivl, så meld til – og skriv evt. i bemærkningsfeltet. Så kigger vi på det. I løbet af sommeren kommer der andre arrangementer med spil, kampe og samvær – bare så du ved det, hvis det for dig er lige tidligt nok til kampe mod andre klubber.

Der er tilmeldingsfrist lørdag den 29. februar 2020:

Trænerne hjælper med holdudtagelse, men der kommer ikke nødvendigvis en træner med ud til kampene. Det er forældre, der er holdkaptajner. Enten er det den samme til alle kampe eller også er der flere, der deles om opgaven. Holdkaptajnerne sørger for at koordinere evt. kørsel til udebanekampe, sørger for forplejning til hjemmekampe, har kontakt til modstanderholdet, indberetter resultater og hjælper i det hele taget med det sociale på holdet.

Kampenes længde, antal og hvilken bold, der bliver spillet med afhænger af spillernes alder og styrke. Der bliver lavet en kampplan for hele sæsonen, så I kan se, hvornår I skal spille.

Ja, jeg vil gerne være med på et juniorhold i sommeren 2020:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn Årgang
Villads Bertram Povlsen 2008